Om os

 

 

HISTORIEN OM HJEM.DK
_________________

Hjem.dk er en danskejet virksomhed, der havde sin opstart i 2005, med et meget bredt sortiment inden for både isenkram, hvidevarer, haveudstyr og dyrefoder. Da Hjem.dk i 2013 fik nyt ejerskab med base i Silkeborg, var det vigtigt for os at skære en del af sortimentet fra for at få mere dybde og sjæl i vareudvalget. I 2015 blev sortimentet således specificeret med større fokus på interiør, isenkram og livsstilsprodukter.

 

HJEM.DK I DAG
_________________

I dag forhandler vi mange velkendte kvalitetsbrands og har over 20.000 varer i vores sortiment - og der kommer hele tiden nye til. 
Vi er vokset rigtig meget de sidste par år og i begyndelsen af 2022, flyttede vi i 1900 helt nybyggede kvadratmeter i Silkeborg, hvor vi er 27 medarbejdere og i julesæsonen helt op imod 40 medarbejdere, som er klar til at rådgive, pakke og sende din ordre.
Vi er i dag kendte for at opretholde et højt serviceniveau, have god kvalitet, hurtig levering og samtidig de helt rigtige priser!

 

MISSION OG VISION
_________________


Hjem.dk har en mission om at gøre det nemmere, hurtigere og mere sikkert at handle på nettet.


Vores vision er at være den foretrukne webshop for alt til hjemmet, og samtidig yde den bedste service.
 

 

 


 

Det er vigtigt for os at give mennesker en chance, og vi har et godt samarbejde med Silkeborg Kommune om at få folk ind, hvor det kan være en udfordring at finde plads på arbejdsmarkedet.

- Kristian Toft Lønborg, HR